NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez dobio zamjenu u Leicester Cityju?

Riyad Mahrez dobio zamjenu u Leicester Cityju?

Riyad Mahrez je ove sezone sjajno nastupao za Leicester City i tako privukao pažnju mnogih evropskih velikana. Leicester, imajući na umu da će teško zadržati Mahreza, je već počeo tražiti njegovu zamjenu.

Riyad Mahrez

Kao moguća zamjena spominje se 21-godišnji igrač Midtjyllanda, Pionea Sista. Sistau je ovo najbolja sezona u karijeri, a njegov vrhunac su vjerovatno dva gola protiv Manchester Uniteda u Ligi Europe. Leicester će prodajom Mahreza, a dovođenjem ovog igrača porijeklom iz Ugande biti u plusu, jer je vrijednost Siste na tržištu oko 12 miliona eura.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Sista igra na više pozicija, od ofanzivnog veznog, preko krilnog napadača pa do klasičnog napadača i sigurno da bi se odlično uklopio u Leicesterov sistem, a pored tima koji je najveće iznenađenje u Premiershipu u posljednih par godina, za Sista se još interesuju i Everton, Ajax, Valencija i Borussija Dortmund.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!