NaslovnicaVijestiRodri: Igramo protiv favorita Lige prvaka

Rodri: Igramo protiv favorita Lige prvaka

Danas su na rasporedu prve dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Arsenal će odigrati kao domaćin protiv Bayerna s početkom u 21 sat, dok će Real Madrid u isto vrijeme ugostiti Manchester City. Ovo će biti treća uzastopna sezona u kojoj se ova dva kluba susreću u nokaut-fazi natjecanja. Real je osvojio Ligu prvaka pretprošle sezone, dok je prošle sezone slavio City.

Prema informacijama španjolskih medija, hrvatski kapetan Luka Modrić neće započeti utakmicu protiv aktualnih prvaka Lige prvaka i bit će rezerviran na klupi. Na drugoj strani za City će na sredini terena dirigirati španjolski veznjak Rodri (27), koji se vraća u Madrid, grad u kojem je privukao pažnju Pepa Guardiole noseći dres Atletico Madrida.

U ljeto 2019. godine, Rodri je prešao u redove Manchester Cityja za iznos od 70 milijuna eura, što se pokazalo kao izvrsna investicija. Danas, mnogi smatraju da je on najbolji veznjak na svijetu te da vrijedi 110 milijuna eura. U prošlosezonskom finalu protiv Intera, svojim golom Rodri je doprinio osvajanju naslova europskog prvaka za City.

Pred utakmicu s Real Madridom, Rodri je istaknuo kako je Kraljevski klub odigrao samo jednu utakmicu nakon reprezentativne pauze, dok je City odigrao tri. On je dodao: “Dolazimo u Madrid svjesni da moramo pružiti najbolju verziju sebe jer igramo protiv favorita natjecanja.”

“Dobro poznajemo jedni druge, jer smo se upoznali tijekom svih ovih godina, i svjesni smo da nas očekuje teška utakmica. Real Madrid je imao puno dulju pauzu za odmor, dok se mi borimo za naslov u Premier ligi i igramo svaka tri dana. Iako bi nam više odmora svakako koristilo, to nas ne zabrinjava. Već godinama igramo pod visokim ritmom.”

Na pitanje o Judeu Bellinghamu, koji se ističe kao jedan od najboljih igrača Real Madrida ove sezone Rodri je odgovorio: “Judea poznajemo još otkad smo igrali protiv njega u dresu Borussije Dortmund. On je izuzetno snažan i ima sposobnost da se istakne iz drugog plana, ali ne želim se previše fokusirati na jednog igrača. Real Madrid posjeduje nevjerojatan potencijal u svim linijama.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!