NaslovnicaVijestiRodri: Svjesni smo da smo u teškoj skupini, ali cilj nam je...

Rodri: Svjesni smo da smo u teškoj skupini, ali cilj nam je osvojiti Europsko prvenstvo

Nogometaši Španjolske, koji se od subote pripremaju za Europsko prvenstvo u kampu u predgrađu Madrida, izjavili su u ponedjeljak da im je cilj osvojiti prvenstvo.

“Nikada nisam volio govoriti jesmo li favoriti, ali jasno je da je Španjolska uvijek među kandidatima za naslov,” izjavio je Rodrigo Hernández, poznatiji kao “Rodri”.

Veznjak engleskog prvaka Manchester Cityja istaknuo je da je prošlo puno vremena otkako je Španjolska osvojila Europsko prvenstvo, pa je sada željna dobrog rezultata.

“Na prvenstvo ćemo putovati puni želje. Odlazimo s mišlju kako možemo pobijediti. Da se možemo natjecati s drugima, biti jaki, igrati dobro u obrani i napadu i tako dogurati što dalje”, rekao je Rodri koji ima 49 nastupa za reprezentaciju.

Španjolska je bila prvak Europe 1964., 2008. i 2012. godine. Europsko prvenstvo počinje 14. lipnja u Njemačkoj, a dan kasnije će se sastati Španjolska i Hrvatska. U istoj grupi su još Italija i Albanija.

“Svjesni smo da smo u teškoj skupini, s jakim protivnicima. Ali naš cilj je osvojiti Europsko prvenstvo”, dodao je Rodri.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!