NaslovnicaVijestiRomantika u nogometu ne umire: Niko u historiji nije pristao na smanjenje...

Romantika u nogometu ne umire: Niko u historiji nije pristao na smanjenje plate kao Javier Hernandez!

Prelaskom iz Engleske u Španjolsku, Meksikanac Javier Hernandez pristao je drastično smanjiti svoj osobni dohodak, impresionirajući i šokirajući sportskog direktora Seville koji je, vjerujemo već sve vidio u svojoj bogatoj karijeri.

Transfer iz West Hama u Sevillu znatno će se osjetiti na bankovnom računu Javiera Hernandeza Chicharita. Meksički napadač pristao je na nevjerovatno smanjenje plaće od čak 100.000 eura tjedno.

Transfer glasine: Inter bacio oko na igrača Tottenhama, Sarri želi igrača iz Chelseaja, Liverpool kupuje novog golmana

Hernandez je u Londonu zarađivao 175.000 eura tjedno, a njegova plaća u Andaluziji će iznositi oko 65.000 eura tjedno. Šokirao je i kultnog sportskog direktora Seville, Monchija.

“Dugo sam ga želio dovesti. No, moram reći da u svojoj 20-godišnjoj karijeri sportskog direktora nikad nisam imao slučaj da nogometaš smanji toliko svoju plaću da bi mogao potpisati za Sevillu, odnosno za klub u kojem radim”, rekao je.

Bivši napadač Manchester Uniteda potpisao je trogodišnji ugovor sa Sevillom, a ovom će mu biti druga epizoda u Španjolskoj s obzirom da je ranije u karijeri kao posuđen nogometaš nosio dres madridskog Reala.

Transfer u Sevillu iznosio je 8 miliona eura, a famozni direktor Monchi još jednom se može pohvaliti svojim pregovaračkim sposobnostima.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!