NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Inter bacio oko na igrača Tottenhama, Sarri želi igrača iz...

Transfer glasine: Inter bacio oko na igrača Tottenhama, Sarri želi igrača iz Chelseaja, Liverpool kupuje novog golmana

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

ERIKSEN IPAK ODLAZI

Inter je spreman nadmetati se s Manchester Unitedom za potpis zvijezde Tottenhama Christiana Eriksena, tvrdi The Express. Danska zvijezda čivato ljeto je bila povezana s prelaskom u United i Real Madrid, a Spursi ga još uvijek pokušavaju uvjeriti da potpiše novi ugovor prije nego što mu trenutni istekne na kraju sezone. Očekuje se da će se i United po njega vratiti u siječnju, a ovoga puta će možda imati konkurenciju u talijanskom klubu.

NEYMAR PRONAŠAO NAČIN: Želi iskoristiti pomoć FIFA-e kako bi napustio PSG!

Maurizio Sarri planira “zimski napad” na nogometaša Chelseaja, Brazilca Williana. Express izvještava da 31-godišnjaka, koji je u posljednjoj godini ugovora na Stamford Bridgeu, pažljivo prate šampioni Serie A, koji su eksperti u dovođenju igrača kojima ističe ugovor.

Golman Trabzonspora Ugurcan Cakir na radaru je Liverpoola – navodi Daily Mail. Redsi su poslali skaute da gledaju 23-godišnjaka u meču turske lige protiv Fenerbahcea u nedjelju. Cakir, koji je cijelu svoju karijeru proveo u dresu Trabzonspora, trenutno je procijenjen na oko 14 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!