NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku predložio Chelseaju dva nova pojačanja!

Romelu Lukaku predložio Chelseaju dva nova pojačanja!

Romelu Lukaku već ima veliki utjecaj na igru Chelseaja, nakon ljetnog transfera, a sada im pomaže i u transferima. Lukakuov povratak u Chelsea nije baš naišao na isto oduševljenje kao povratak Crstiana Ronalda u Manchester United, ali odmah je pokazao zašto je bio tako dobar transfer za Plavce.

Bivši napdač Intera zabio je u svojoj prvoj utakmici za klub iz zapadnog Londona, sedam godina nakon odlaska, u utakmici protiv Arsenala, a zatim je postigao dva protiv Aston Ville.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegovi su golovi u subotu bili važni, jer je Chelseaju trebao baš napadač koji će postizati golove, s obzirom da je Timo Werder zakazao u posljednje vrijeme.

No, ne samo na travnjaku, gdje smo mogli osjetiti prisustvo 28-godišnjaka, već i u transfer politici Lukaku želi pomoći Chelseaju. Navodno je preporučio da Plavci potpišu dva njegova bivša suigrača.

Prema talijanskom Mediasetu, engleska ekipa razmatra dovođenje Milana Skriniara i Alessandra Bastonija iz Intera i sve to na prijedlog Lukakua.

Tuchel se nadao da će ovog ljeta u svoje redove dovesti braniča i jasno je identificirao Sevillinog Julesa Koundea. Međutim, transfer se nikada nije ostvario, s obzirom da je španjolska ekipa promijenila svoju cijenu.

Francuski branič, koji je igrao na Europskom prvenstvu, navodno je bio bijesan zbog odbijanja prodaje njegovog kluba, a kasnije i nedostatka komunikacije sa njim.

Tuchel bi ponovo mogao krenuti po Koundea u siječnju, pogotovo s obzirom da žele osvojiti titulu Premier lige ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!