NaslovnicaVijestiRonaldinho imenovao tri igrača koji su bolji od Messija!

Ronaldinho imenovao tri igrača koji su bolji od Messija!

Brazilska legenda Ronaldinho odbio je imenovati Lionela Messija najboljim svih vremena, jer je izabrao trojicu igrača koji bi mogli polagati pravo na taj status.

Ronaldinho imenovao

Messi (33) je prestigao žestokog rivala Cristiana Ronalda u osvajanju Zlatnih lopti nakon što je prošlog prosinca osvojio svoju šestu nagradu.

Ronaldinho, koji je igrao zajedno sa Messijem u Barceloni, čestitao je argentinskoj superzvijezdi na osvojenoj nagradi po šesti put bez presedana.

Međutim, pobjednik Svjetskog prvenstva inzistirao je da će mu biti teško reći da je Messi najbolji svih vremena.

Ronaldinho je rekao španjolskim novinama: “Drago mi je da je Messi osvojio Zlatnu loptu. Bili smo prijatelji i tijekom našeg vremena u Barceloni.”

“Ali ne volim uspoređivati i teško mi je reći da je najbolji svih vremena.”

Bivša zvijezda Barcelone i AC Milana je zatim rekao da bi se igrači poput Diega Maradone, Pelea i Ronalda mogli smatrati boljim igračima od Messija.

“Bili su Maradona, Pele, Ronaldo… teško je reći da je Messi najbolji u povijesti nogometa. Mogu samo reći da je najbolji u svojoj eri”, rekao je Ronaldinho.

Messi je u prošlosti govorio lijepe stvari o Ronaldinhu i tvrdio je da je legendarni Brazilac odgovoran za promjenu u Barci.

Messi je objasnio: “Ronaldinho je odgovoran za promjenu u Barci. Bilo je to loše vrijeme i promjena koja se dogodila njegovim dolaskom bila je nevjerojatna.

“Prve godine nije ništa osvojio, ali ljudi su se zaljubili u njega. Tada su počeli dolaziti trofeji i usrećio je sve te ljude.

“Barca bi uvijek trebala biti zahvalna za sve što je učinio.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!