NaslovnicaVijestiRonaldinho ulazi u reality show "Survivor"

Ronaldinho ulazi u reality show “Survivor”

Ronaldinho, legendarni Brazilac u dobi od 43 godine, često se smatra najatraktivnijim nogometašem koji je ikada zaigrao. Njegov vrhunac karijere dosegnut je u Barceloni, gdje je osvojio sva značajna timksa i individualna priznanja. Tijekom nekoliko sezona zaredom, Ronaldinho je briljirao na najvišoj razini, ostavljajući neizbrisiv trag svojim nezaboravnim potezima na terenu.

Unutar i izvan terena, Ronaldinho je bio prepoznat ne samo po svojim sportskim dostignućima već i po sklonosti uživanju u luksuznom životu i noćnim izlascima. Nakon završetka karijere, te sklonosti su se dodatno intenzivirale. Naišao je na probleme s alkoholom i sudjelovao u nekim kriminalnim aktivnostima, što ga je dovelo do boravka u zatvoru u Paragvaju. Da bi podržao svoj raskošan životni stil, uključio se u razne projekte, a trenutno će privremeno postati sudionik turske verzije popularnog reality showa “Survivor”.

Voditelj emisije je okupio sudionike showa i najavio im dolazak nogometne zvijezde, postavljajući im pitanje tko bi to mogao biti. Sudionici su naveli imena turskih nogometaša poput Emrea Belezoglua, no voditelj Acun Ilicali ih je sve iznenadio otkrivši da će se radi o legendarnom Brazilcu, Ronaldinhu. Planirano je da Ronaldinho sudjeluje u igri nogo-tenisa s natjecateljima, no ostaje vidjeti hoće li zaista sudjelovati u tom događaju.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!