NaslovnicaVijestiRonaldinhova majka preminula od koronavirusa!

Ronaldinhova majka preminula od koronavirusa!

Ronaldinho je izgubio majku zbog komplikacija proizašlih iz koronavirusa, prema izvještajima koji dolaze iz brazilskih medija.

Ronaldinhova majka

Majka legende Barcelone i Brazila, Miguelina, otišla je u bolnicu nakon što je u prosincu dobila Covid-19, ali je sada 71-godišnjakinja nažalost preminula.

Lionel Messi – koji je bio Ronaldinhov prijatelj i štićenik dok je Argentinac bio talent u nastajanju na Camp Nou – podijelio je srdačnu poruku podrške putem Instagrama.

“Ronnie, nemam riječi. Ne mogu vjerovati”, reako je Messi. “Samo ti šaljem puno snage i veliki zagrljaj za tebe i cijelu obitelj. Jako mi je žao. Počivaj u miru.”

Zvijezda Brazila i PSG-a Neymar također je podijelio svoje simpatije poručivši: “Ostani jak Roni.. jako mi je žao.”

Ronaldinho je nadaleko smatran jednim od najboljih nogometaša svoje generacije i među najtalentiranijima ikad.

Osvajač Zlatne lopte 2005. godine osvojio je i Svjetsko prvenstvo 2002, te Ligu prvaka sa Barcelonom 2006. godine. On je također igrao i za Gremio, PSG, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro i Fluminense.

40-godišnjak je prvi put otkrio da je njegova majka odvedena u bolnicu sa koronavirusom neposredno prije Božića prošle godine.

“Dragi prijatelji, moja majka ima COVID-19 i borimo se da se ona uskoro oporavi”, podijelio je tada Ronaldinho.

“Ona se nalazi na intenzivnoj njezi i nalazi se na najboljem mogućem liječenju. Unaprijed bih se zahvalio svima za svu pozitivnu energiju koju uvijek šaljete. S ljubavlju.”

“Ostani jaka mama.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!