NaslovnicaVijestiRonaldo Nazario prodaje Valladolid. Evo koliko će zaraditi!

Ronaldo Nazario prodaje Valladolid. Evo koliko će zaraditi!

Brazilski nogometni heroj Ronaldo Nazario, uz pomoć lokalne građevinske kompanije Inexo, pregovara o prodaji Valladolida, što bi moglo označiti novu eru za ovaj španjolski klub. Iako još nije službeno potvrđeno, medijski izvještaji sugeriraju da se posao nalazi u naprednoj fazi, što budi nadu u revitalizaciju i napredak kluba pod novim vlasništvom.

Kupnjom većinskog udjela u vlasništvu kluba 2018. godine za 30 milijuna eura, Ronaldo je započeo svoj investicijski angažman. Sada, nakon što je dogovorio prodaju 49 posto tog udjela za 28.7 milijuna eura, postavlja se okvir za budućnost kluba, s novim vlasnikom koji ima mogućnost preuzimanja preostalih 16.7 posto udjela u Ronaldovom vlasništvu u razdoblju između 2028. i 2030. godine.

Ako klub Valladolid postane prvoligaš, to će za Ronalda značiti dodatnih 10 milijuna eura, dok će za drugoligaški status morati platiti dodatnih pet milijuna eura. Ova promjena donosi Ronaldovu zaradu od najmanje 3.7 milijuna eura. Trenutno, Valladolid se natječe u drugoj ligi, ali s obećavajućim izgledima za povratak u španjolsku prvu ligu.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!