NaslovnicaVijestiRonaldo pomjera granice: Večeras bi mogao uraditi nešto što nikome nije uspjelo!

Ronaldo pomjera granice: Večeras bi mogao uraditi nešto što nikome nije uspjelo!

Od Cristiana Ronalda smo već dugi niz godina navikli da pomjera granice kada su rekordi u pitanju. Portugalska zvijezda je već više od desetljeća najbolji nogometaš na svijetu, a sada bi mogao ispisati još jednu stranicu povijesti svjetskog nogometa.

Cristiano Ronaldo bi mogao postati prvi igrač koji je postigao 50 golova u Premier ligi, Primeri i Seriji A. To bi mogao napraviti i večeras kada se njegov Juventus gostuje Sassuolou u 33. kolu Serie A. Portugalski internacionalac je već postigao 49 golova za Staru damu.

S obzirom da je za Juventus odigrao 59 utakmica do sada od 2018. godine kada je stigao, mogao bi postati nogometaš sa najbrže postignutih 50 golova u talijanskoj Seriji A. Taj rekord u ovom trenutku drži bivši nogometaš Milana Andriy Schevchenko, koji je 50 golova postigao u 69 utakmica.

Cristiano je postigao 84 gola za United u Premier ligi, dok je u Realu zatresao mrežu 311 puta. Međutim, neće biti jedini igrač koji je uspio postići po 50 golova u tri različite lige, jer je to prije njega uradio bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko.

Trenutni igrač Rome je taj uspjeh ostvario prije dvije godine, a tresao je mreže u Bundesligi, Premier ligi i Seriji A.

Koeficijent na pobjedu Juventusa u bet365 kladionici iznosi 1.57. Osmoplasiranom Sassuolou, koji je u izvanrednoj formi sa četiri uzastopne pobjede u posljednjih pet susreta bi tri nova boda iz ove utakmice po koeficijentu 5.25 značila mnogo u borbi za pozicije koje vode na europska natjecanja.

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa dva razlike. Pored toga nude i 100% bonus dobrodošlice za sve nove članove.

Ali to nije sve! Pored toga što je najbolja kladionica na svijetu, bet365 nema ni manipulativnih troškova i poreza na dobitak, što je ogroman plus, jer vaša isplata automatski bude mnogo veća nego je to slučaj na nekoj lokalnoj kladionici.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!