NaslovnicaVijestiRonaldov fair-play potez karijere: Evo što je napravio nakon što je sudac...

Ronaldov fair-play potez karijere: Evo što je napravio nakon što je sudac dosudio jedanaesterac

Jučer je na domaćem terenu Al Nassr ugostio Persepolis u petom kolu grupe E azijske Lige prvaka. U samo drugoj minuti susreta zabilježen je neobičan trenutak, a tiče se Cristiana Ronalda. Portugalac je nakon sudara s igračem suparničkog tima pao u kaznenom prostoru Persepolisa, a sudac je procijenio situaciju kao jedanaesterac i pokazao na bijelu točku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na opće iznenađenje, Ronaldo se usprotivio ovoj odluci i priznao da kontakta nije bilo. Nakon što se portugalska zvijezda usprotivila, sudac je poništio odluku i utakmica je nastavljena.

Susret je završio bez pogodaka rezultatom 0:0, a ovo je bez sumnje bio jedan od najpoštenijih poteza u Ronaldovoj karijeri. Portugalac je napustio teren u 78. minuti, nakon što je dobio nezgodan udarac u vrat.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!