NaslovnicaVijestiRonaldova sestra ismijavala koronu, pa završila u bolnici!

Ronaldova sestra ismijavala koronu, pa završila u bolnici!

Sestra portuglaskog nogometaša Cristiana Ronalda završila je u bolnici, zbog posljedica zaraze koronavirusom.

Ronaldova sestra Katia Aveiro završila je u bolnici s komplikacijama zbog zaraze koronavirusom, iako je prošle godine isti nazvala ”najvećom prevarom koju je ikad vidjela”.

Na svom Instagram profilu objavila je sliku iz bolničkog kreveta potvrdivši da je 17. srpnja bila pozitivna na Covid-19 i da je u izolaciji.

“Uhvatio me vražji virus, pozitivna sam od 17. srpnja i bila sam u izolaciji. Imala sam slabe simptome i držala se svih mjera. Nažalost, prošlog petka sam dobila upalu pluća zbog prokletog virusa. Hospitalizirana sam i evo me”, napisala je Aveiro na Instagramu i dodala:

“Sve ide dobro, oporavljam se uz pomoć Boga i divnog medicinskog osoblja. Neće me prokleti virus nastao na pohlepi ovoga svijeta natjerati da padnem.”

Ona se oglasila najpre u listopadu 2020. godine kada je objavljeno da je njen brat Cristiano Ronaldo pozitivan na COVID-19.

“Vjerujem da će danas hiljade ljudi koji su toliko povjerovali u ovu pandemiju, u testove i preduzete mjere, poput mene, vidjeti da je to najveća prevara koju sam videla od svog rođenja” napisala je tada Ronaldova sestra.

“Ustala sam i aplaudirala kada sam pročitala da je neko napisao: ‘Dosta je bilo zavaravanja cijelog svijeta, otvorimo oči” tvrdila je.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!