NaslovnicaVijestiRooney bez dlake na jeziku: Manchester Unitedu ne bi pomogli ni Ronaldo...

Rooney bez dlake na jeziku: Manchester Unitedu ne bi pomogli ni Ronaldo i Messi!

Legendarni engleski napadač Wayne Rooney dotakao se problema Manchester Uniteda i izrazio uvjerenje da engleskom divu ne mogu pomoći ovom trenutku dvije najveće zvijezde nogometa, Ronaldo i Leo Messi.

Nakon završetka sezone, ekipa Mancheste Uniteda još uvijek prolazi kroz teško razdoblje. Pojačanja za sada nema, a ovaj ljetni transfer rok će biti prilika za Solskjaer i upravu da popune nedostatke u ekipi, koji su bili evidentni kroz čitavu sezonu.

Posao godine ili propast godine? Inter riskira sa transferom Džeke i Kolarova

Bivši nogometaš Uniteda Wayne Rooney, koji trenutno igra za DC United u MLS ligi, uvjeren je da Crvenim đavolima neće pomoći isključivo kupovina zvijezda.

“Ole Gunnar Solskjaer mora izgraditi tim, ništa neće pomoći ako dovede jednog ili dva igrača za 100 milijuna funti. Bilo bi bolje da potroši 30, 40 milijuna za igrače s potencijalom. Trenutno kupovina Cristiano Ronalda, Lionel Messia, Sergio Ramos ili Gareth Bale, bi koštala 350 milijuna funti, i nakon dvije godine ne bi imao više koristi od njih”, rekao je Rooney za BBC-i.

Rooney želi da uprava da Solskjaeru vremena.

“Dajmo mu vremena da izgradi tim za dvije ili tri godine kako bi se natjecao u Premier ligi i Ligi prvaka. Liverpool i Manchester City moraju loviti Chelsea, Arsenal, Tottenham, a možda i Everton, uz naravno United.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!