NaslovnicaVijestiRooney izgubio ulogu vođe u Manchester Unitedu?

Rooney izgubio ulogu vođe u Manchester Unitedu?

Po prvi put Jose Mourinho kao menadžer Manchester Uniteda je dao navijačima uvid u to kakav će klub biti bez Wayne Rooneya, tijekom pobjede od 4-1 nad Leicesterom prošle subote.

Rooney izgubio

Rooney se našao na klupi na početku utakmice, a mogao je samo gledati kako njegovi suigrači trčkaraju oko Claudio Ranierijeve ekipe.

Kao rezultat toga, napadač može prihvatiti nešto smanjenu ulogu u nastavku sezone, ostavljajući vodstvo na terenu nekome drugom.

No, to nije slučaj u skladu s Jesse Lingardom, koji kaže da je jedan od Mourinhovih ljetnih pojačanja spreman da preuzme tu odgovornost kada Rooney nije u timu.

Naravno, on je govorio o velikom Zlatanu Ibrahimoviću.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Švedski napdač je u Manchester United stigao s puno iskustva i navikom osvajanja trofeja, ali uvijek je bilo zabrinutosti, da li će moći to postići u Premier ligi sa 34. godine starosti.

Četiri gola Ibrahimovića je ušutkalo sve kritičare i jasno se vidi da je postao veliki hit i među ostatkom ekipe Crvenih vragova.

Lingard je priznao da je bivša zvijezda PSG-a taj kome se mlađi momci obraćaju kada Rooney nije dostupan.

“On je bio vođa tima, posebno kada kapetan ne igra”, rekao je Lingard prije sukoba Manchester Uniteda u Europa ligi sa Zorya Luhanskom.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!