NaslovnicaVijestiAC Milan se vraća na stare staze slave: Rossoneri rade sjajan posao,...

AC Milan se vraća na stare staze slave: Rossoneri rade sjajan posao, na meti kluba nogometaš Barcelone!

Milan je već osigurao transfer brazilske senzacije Lucasa Paqueta a tehnički direktor Leonardo u januaru još više želi pojačati ekipu, ovaj put iz Barcelone.

Talijanski gigant AC Milan zbog ozljede Giacomo Bonaventura i Lucas Biglia je u potrazi za pojačanjima u veznom redu a zbog financijskog fair playa, te zbog toga što su Rossoneri raanije već završili kupnju brazilske zvijezde Lucasa Paqueta na raspolaganju ostaju samo kratkoročne rješenja.

U BARCELONI UVJERENI U DOLAZAK: Čelnici kluba održali sastanak sa jednim od najtalentiranijih igrača na svijetu!

Sportski časopis iz Barcelone, El Mundo Deportivo navodi da je tehnički direktor Milana Leonardo odgovarajuću transfer metu pronašao u Barcelonite bi tako na San Siro želio dovesti Denisa Suareza, koji zbog velike konkurencije u veznom redu Barcelone ove sezone više ili manje grije klupu.

Suarez u španjolskom prvenstvu nije proveo ni minute na terenu, jedinu priliku je dobio u španjolskom kupu protiv nižjegaligaša Culturala iz Leonesu te je dobio 10 minuta na utakmici Lige prvaka protiv PSV-a.

Suarez ima unatoč skromnoj minutaži u Barceloni je još uvijek prilično visok ugled na tržištu, budući da su različiti mediji  njegovo ime povezuje s Romom i Arsenalom.

Surez će 6. januara napuniti 25 godina te bi ovaj transfer bio pun pogodak za njega ali i za ekipu Milana, koja polako ali sugurno gradi respektabilnu ekipu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!