NaslovnicaVijestiRoy Keane se zvanično pridružio Instagramu: Navijači šokirani!

Roy Keane se zvanično pridružio Instagramu: Navijači šokirani!

Ovo nije vježba. Roy Keane se pridružio Instagramu i objavio selfie kao svoju prvu sliku. Slavna nogometna legenda koja voli pse – ali ne uvijek i ljude – izabrao je za svoju prvu sliku svog psa sa opisom “Najbolji čovjekov prijatelj.”

Roy Keane se zvanično

Njegova stranica nakratko se srušila u petak zbog brzog preljeva novih sljedbenika. Naravno @officialkeane16 ne prati apsolutno nikoga (zasad).

Navijači su u šoku, jer Keane nije uvijek bio ljubitelj društvenih mreža. “Sad bi definitivno bio u zatvoru”, odgovorio je kada su ga jednom pitali kako bi se snašao na društvenim mrežama tijekom igračkih dana. – To je noćna mora.

Međutim, kao stručnjak, Keanu je bilo teško izbjeći snažnu prisutnost na društvenim mrežama – čak i bez ikakvih službenih računa (do sada).

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!