NaslovnicaVijestiRUMUNJSKI SUDAC PONOVO SUDI DINAMU: Bio im je sretan kada su pobijedili...

RUMUNJSKI SUDAC PONOVO SUDI DINAMU: Bio im je sretan kada su pobijedili Arsenala u 2015. godini!

Rumunjski sudac Ovidiu Hategan je sudio Dinamo Zagrebu 2015. godine kada je na Maksimiru Dinamo pobijedio Arsenala. Tada je Dinama vodio Zoran Mamić.

RUMUNJSKI SUDAC

Ovidiu Hategan je sudio jednu od najvećih pobjeda u povijesti Dinama, kada je Dinamo pobijedio Arsenala sa 2-1 na Maksimiru 2015. godine.

U toj utakmici su Josip Pivarić i Junior Fernandes postigli golove za Dinamo u toj prvoj utakmici Lige prvaka u toj sezoni. Sada im Rumunj sudi utakmicu koja je također vrlo bitna za Modre.

Rosenborg – Dinamo Zagreb: ‘Modri’ na korak do grupne faze Lige prvaka!

Što se tiče Nenad Bjelice, Hategan je sudio utakmicu i njemu, ali protiv Porta u Ligi prvaka 2013. godine kada je vodio Austriju Beč. Tada je utakmica završila sa 1-1.

Ako igrate kartone na kladionici pridružite nam se na Svijet Kladjenja forumu gdje svakodnevno objavljujemo analize i tipove za sve utakmice. Neki naši članovi su danas igrali kartone, pa slobodno pogledajte!

U ovoj utakmici će se koristiti i VAR, a glavni sudac u VAR sobi će biti Szymon Marciniak, kojeg Nenad Bjelica poznaje iz Poljske. Navodno mu nije odgovarao zbog nekih odluka, ali valjda večeras neće pogriješiti, jer će imati ekran ispred sebe i ništa mu neće moći promaći. Sretno Dinamo!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!