NaslovnicaVijestiEGIPĆANIN PONOVO ODUŠEVIO JAVNOST: Salah odbio primiti nagradu za najboljeg igrača utakmice...

EGIPĆANIN PONOVO ODUŠEVIO JAVNOST: Salah odbio primiti nagradu za najboljeg igrača utakmice zbog ovog razloga!

Nogometaš Liverpoola Mohammed Salah dobio je nagradu za igrača utakmice u meču protiv Bournemoutha, a njegov potez prilikom uručenja nagrade je oduševio kompletnu nogometnu javnost na Otoku.

MOHAMED SALAH OBJASNIO

Mohamed Salah je na gostovanju njegovog Liverpoola u Bournemouthu postigao svoj prvi hattrick u ovoj sezoni te s toga uopšte nije bilo sumnje da će nagrada koju dodijeljuje jedan od sponzora otići u ruke upravo njemu.

GUARDIOLINA ŽELJA BROJ JEDAN: City sprema ponudu od 50 miliona funti za veliku zvijezdu Rome!

Egipćanin je uzeo nagradu u ruke, ali odmah nakon toga predao ju je svom saigraču Jamesu Milneru, koji je jučer osigrao svoju jubilarnu 500. utakmicu u Engleskom prvenstvu u kojem je proveo svoju čitavu profesionalnu karijeru.

“Moram mu prije svega čestitati na njegovoj izvanrednoj karijeri i zbog toga upravo on zaslužuje nagradu i zaista želim da u ovogodišnjoj sezoni zajendo sovojim još neki trofej. Žao mi je, ali neću uzeti tu nagradu”, rekao je Salah i svojom skromnošću još jednom impresionirao nogometnu javnost u Engleskoj.

James Milner je u dosadašnjoj karijeri igrao za Leeds, Newcastle, Aston Villu, Manchester City i Liverpool. Več 18 godina konstantno igra na najviše nivou a u ligi je debitovao sa svega 16 godina.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!