NaslovnicaVijestiSamir Nasri dotakao dno: Nakon što je pobjegao u Dubai, Anderlecht odlučio...

Samir Nasri dotakao dno: Nakon što je pobjegao u Dubai, Anderlecht odlučio da ga otpusti!

Navodno je bivša zvijezda Premijer lige Samir Nasri na rubu da ga Anderlecht otpusti nakon što im se nije javio dok je bio u karanteni.

Samir Nasri dotakao

Nasri je pobjegao u Dubai, ali nije razgovarao s klupskim službenicima, prenosi belgijski urednik Derniere Heure.

Anderlecht je zatražio od svih svojih igrača da im kažu gdje se nalaze tijekom karantene, iako je Francuz protivio klupskim zapovijedima. Zanemario je njihove želje i čini se da je desertirao.

Belgijska ekipa odmjerava svoj sljedeći potez, koji uključuje otpuštanje 32-godišnjaka.

Nasri se pridružio klubu na besplatnom transferu na početku sezone nakon kratke čarolije u Engleskoj s West Ham Unitedom.

Bivši igrač Arsenala i Manchester Cityja odigrao je samo pet nastupa otkad se pridružio Anderlechtu, ali se ozlijedio što ga je spriječilo da igra konstantno.

Sportski direktor kluba Michael Verschueren čak je tvrdio da je odluka o potpisu Nasrija bila pogrešna.

“Da sam to morao ponovo učiniti, da li bi potpisali Samira Nasrija? S onim što sada znamo, ne”, objasnio je. Jako smo zabrinuti zbog ozljede Nacera Chadlija.”

“Da smo znali za to, možda bismo postupili drugačije. Nesretni smo. Htjeli smo da igra više. Možete se ozlijediti jednom, ali drugi put, nije pozitivno.”

U međuvremenu, belgijska liga je prestala usred globalne pandemije. Liga je Club Brugge proglasila prvakom, a preostala je jedna utakmica do regularnog dijela sezone prije doigravanja.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!