NaslovnicaVijestiSamuel Eto’o organizira humanitarnu utakmicu 23. svibnja, impresivan popis legendi koje će...

Samuel Eto’o organizira humanitarnu utakmicu 23. svibnja, impresivan popis legendi koje će igrati

Proslavljeni kamerunski nogometaš Samuel Eto’o najavio je humanitarnu utakmicu 23. svibnja na milanskom stadionu San Siro s brojnim bivšim i sadašnjim svjetskim nogometnim zvijezdama, s ciljem prikupljanja sredstava za svoju nevladinu organizaciju protiv rasizma.

Također, dio sredstava bit će doznačen i talijanskoj humanitarnoj organizaciji Slums Dunk koja kroz košarku nastoji pomoći siromašnim mladim ljudima, od Kenije preko Zambije do Argentine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako bi privukao pozornost svjetske javnosti, Eto’o se potrudio s pozivima koje je poslao bivšim i sadašnjim proslavljenim igračima, a svakako da najviše pažnje privlači ime Lionela Messija koji će biti dio ove humanitarne utakmice.

Osim Argentinca, na San Siru će nastupiti i Francesco Totti, Wesley Sneijder, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf, Paulo Dybala, Pippo Inzaghi i mnogi drugi, a nema sumnje da će ovo biti pravi nogometni spektakl i da će svi koji gledaju utakmicu uživati ​​u čarobnim potezima najpoznatijih svjetskih nogometnih imena.

“Sport može učiniti puno kada je u pitanju ljudska integracija. Sport ima ulogu za svaku osobu, a osobno sam doživio mnoge rasističke uvrede tijekom karijere i protiv toga se treba boriti. Vjerujem u multikulturalizam”, rekao je.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!