NaslovnicaVijestiSamuel Umtiti zadnji dan transfer roka odbio zanimljivu ponudu iz Premier lige!

Samuel Umtiti zadnji dan transfer roka odbio zanimljivu ponudu iz Premier lige!

Promjena trenera u Barceloni je vrlo vjerovatno razlog zbog kojeg je Samuela Umtiti odlučio odbiti ponudu od kluba iz Prmeier lige. Francuskom braniču je očito obećana minutaža, pa je i odbio ponudu iz Engleske.

ŠOKANTAN TRANSFER

Francuski defanzivac Samuel Umtiti, koji je zbog problema s ozljedama u Barceloni izgubio mjesto u timu a samim time i posljedično je izgubio na minutaži, je i nakon januara odlučio da ostane u klubu. A imao je priliku otići, prenosi Sport. A na stolu je imao vrlo zanimljivu ponudu.

Izjava sa kojom je razočarao navijače Barce: Bio je kapiten ovog kluba ali Barca svejedno nije njegov omiljeni klub u Evropi

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Arsenal je ponudu poslao Barceloni. Topnici su ostali bez Caluma Chambersa i Shkodrana Mustafija, te su odlučili da traže pojačanje na poziciji centralnog beka. Umtiti je negativno odgovorio na ponudu iz Londona, prije svega zbog novog trenera Quiquea Setiena, s kojim će Francuz možda moći popraviti svoju situaciju u klubu a već je i odigrao nekoliko utakmica od kako je Setien imenovan za trenera.

Umtiti je prije nekoliko godina važio za ponajboljeg stopera na svijetu ali zbog povrede je izgubio mjesto u ekipi Barcelone od sunarodnjaka Clemena Lengleta.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!