NaslovnicaVijestiSaudijski milijarderi iz Newcastlea žele dovesti najvažnijeg nogometaša Intera

Saudijski milijarderi iz Newcastlea žele dovesti najvažnijeg nogometaša Intera

Sinoć je odjeknula vijest da Newcastle, kao jedno od prvih pojačanja za Ligu prvaka, želi dovesti najvažnijeg nogometaša Intera Nicola Barellu.

Nakon što su saudijski milijarderi preuzeli Newcastle, klub se vratio u Ligu prvaka, što znači da će se dodatno pojačati. Prvi igrač na meti je James Maddison iz Leicestera, no sinoć je talijanske medije iznenadila vijest o kontaktima s jednom od zvijezda Intera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Radi se o sjajnom veznom igraču talijanske reprezentacije, koji je možda najzaslužniji za plasman Intera u finale Lige prvaka. Ovaj 26-godišnji veznjak prema procjeni Transfermarkta vrijedi 70 milijuna eura.

Najprije su engleski mediji izvijestili da će Newcastle uskoro “zatvoriti” posao i dovesti veliko pojačanje, a potom se i ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano oglasio o svemu.

Romano je potvrdio interes i želju Newcastlea da u ovom prijelaznom roku dovede Barellu, ali je rekao i da se još čeka prva službena ponuda Interu.

Na Giuseppe Meazzi nemaju namjeru prodati svog najboljeg igrača za spomenutu cijenu od 50 milijuna funti, kako se spekulira. Međutim, ukoliko postoji klub koji mu može platiti koliko god želi, to bi bio Newcastle, čiji je vlasnik saudijski princ Mohammed bin Salman.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!