NaslovnicaVijestiKako se Luka Jović uspio povrijediti u vrijeme kada nema treninga?

Kako se Luka Jović uspio povrijediti u vrijeme kada nema treninga?

Jeste li opet zaboravili na Luku Jovića? Bez brige, srpski napadač već je u Madridu i trenira, ali ga kroz ovu sezonu prate pehovi. Problematični nogometaš uspio se ozlijediti i prije nego što je počeo trenirati u klubu.

Nekoliko tjedana mira Luke Jovića je završeno. Srpski napadač, koji je napravio veliki skandal kad se tijekom epidemije vratio u Beograd iz Madrida i bezbrižno sjedio u kafićima i barovima (a nije se izolirao), ponovno je u nevolji.

Transfer glasine: Barca nudi šest igrača za Martineza, Roma umjesto Smalling dovodi Hrvata, PSG kupuje mladog Italijana

Nogometaš Real Madrida, koji je razočarao u svojoj prvoj sezoni u Španjolskoj, uspio je propustiti početak treninga unutar kluba. Razlog je – ozljeda. Bivši nogometaš Crvene zvezde, Benfice i Eintrachta iz Frankfurta uspio se ozlijediti kod kuće dok se propremao za povratak na trening sa klubom.

Jović je slomio jednu kost u stopalu, tako da će propustiti nekoliko tjedana treninga, ali može se dogoditi da ove sezone više ne zakorači na teren (ako se još bude igralo, naravno).

“Ovogodišnja sezona nije mogla biti gora za njega”, napisao je madridski sportski list Marca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!