NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca nudi šest igrača za Martineza, Roma umjesto Smalling dovodi...

Transfer glasine: Barca nudi šest igrača za Martineza, Roma umjesto Smalling dovodi Hrvata, PSG kupuje mladog Italijana

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Lautaro Martinez odlazi

Barcelona je ponudila Interu izbor među šest igrača budući da imaju namjeru ponuditi ih za Lautara Martineza, prenosi Sport. Katalonci su oduševljeni argentinskom zvijezdom, ali nadaju se da će u posao razmjene uključiti više igrača kako bi smanjili nakdanu za transfer Lautara. Barca Interu nudi Samuela Umtitija, Juniora Firpoa, Nelsona Semeda, Artura Vidala, Rafinu i Jean-Claira Todiba.

Transfer glasine: Juventus kupuje u Chelseaju, zvijezda Ajaxa na meti Uniteda, Pochettino pred preuzimanjem “novog giganta”

Roma razmišlja o transferu Dejana Lovrena ili Jean-Claira Todiboa koji bi trebao da zamijeni Chrisa Smallinga, prenosi Corriere dello Sport. Ekipa iz Serie A željela bi trajno potpisati Smallinga, ali priznali su da će se defanzivac Man Utd-a vjerojatno vratiti na Old Trafford nakon jednogodišnje posudbe. Todibo će vjerojatno ponovo biti dostupan za drugu posudbu nakon što je drugu polovicu ove sezone proveo u Schalkeu.

PSG se nada da će Marco Verratti uspjeti dovesti zvijezdu Brescie Sandra Tonalia, tvrdi Le10Sport. Šampioni Francuske označili su Tonalija kao njihov glavni prioritet na transfer tržištu, a Juventus je također zainteresiran za talijanskog internacionalca. Verratti se pridružio PSG-u iz Pescare 2011. godine i sada se nada da će uspjeti uvjeriti svog kolegu Talijana da slijedi njegovim stopama.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!