NaslovnicaVijestiSele ga u City, ali Pep želi da Messi ostane u Barci!

Sele ga u City, ali Pep želi da Messi ostane u Barci!

U posljednjih nekoliko mjeseci neizbježna je tema eventualni transfer Lea Messija u Manchester City, a trener “Građana” Pep Guardiola je iznio svoje mišljenje o ponovnoj suradnji sa aktualnim vlasnikom Zlatne lopte.

Lionel Messi i dalje ne pregovara sa Barcelonom o novom ugovoru, dok na drugoj strani Pep Guardiola ima novi sa Manchester Cityjem do 2023. godine. Zato mnogi spekulišu da će Messi preći u City kao slobodan igrač i kako bi ponovo sarađivao sa Pepom.

“Messi je Barcelonin igrač. Rekao sam hiljadu puta. Kao navijač, želim da Leo završi tamo. Njegov ugovor ističe ove sezone i ne znam šta se dešava u njegovom umu. Imam veliku zahvalnost prema Barceloni i onome što su uradili za mene. Dali su mi sve. Sada je Messi Barcelonin igrač, a tržište se otvara u lipnju i srpnju”, rekao je Pep Guardiola.

Pep i Leo su surađivali od 2008. do 2012. godine kada su osvajali zajedno niz trofeja. Tri puta su bili zajedno prvaci Španjolske i dva puta prvaci Europe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!