NaslovnicaVijestiSelektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić odbio "astronomsku" ponudu za nastavak karijere!

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić odbio “astronomsku” ponudu za nastavak karijere!

Hrvatski mediji prenose da je selektor izabrane vrste Zlatko Dalić odbio ponudu zbog koje bi mu zarada porasla za čak pet milijuna eura. Dva su razloga za njegovo „ne“.

UAE nije nacionalni tim koji može njegovati sportske ambicije na visokoj razini; međutim, nogometni savez nema financijska ograničenja u pronalaženju selektora, a UAE je posebno oduševljen trenerima iz bivše Jugoslavije. Prije nekoliko godina UAE je vodio bivši slovenski selektor Srečko Katanec, a poslije njega Srbin, Ivan Jovanović.

Još dobrih vijesti za Newcastle: Nakon prodaje kluba, dolazi im jedan od najboljih menadžera na svijetu!

Trenutno su za UAE dva Hrvata na radaru: trenutni selektor reprezentacije Zlatko Dalić i bivši trener Al Aina te sadašnji sportski direktor Dinama, Zoran Mamić. Hrvatski mediji javljaju kako je Dalić već dobio konkretnu ponudu a navodno nogometna reprezentacija UAE-a Daliću ponudila ugovor vrijedan  pet milijuna eura.

Mediji također prenose da je Dalić odbio ovu nevjerojatnu ponudu. Dva su razloga za to – prvi je taj što želi završiti posao na klupi Hrvatske na Europskom prvenstvu, a drugi je što ga novac ne motivira u ovoj fazi karijere, pogotovo nakon što je odbio ponudu iz Kine od 10 milijuna eura godišnje.

Dalić je zamislio drugačiji put u karijeri, jer želi nakon hrvatske reprezentacije sjesti za kormilo važnog europskog kluba, a zatim se okušati u natjecanju poput Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!