NaslovnicaVijestiSENZACIJA: Svjetski prvak iz 2006 godine preuzima slovenskog prvoligaša!

SENZACIJA: Svjetski prvak iz 2006 godine preuzima slovenskog prvoligaša!

Najveći talijanski mediji pišu da će legendarni član Juventusa i talijanske reprezentacije Mauro Camoranesi postati novi trener slovenačkog prvoligaša Tabora iz Sežane.

Posljednjih dana godine dolaze nam vrlo zanimljive vijesti najvećih talijanskih sportskih medija na čelu s kultnim novinama La Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sporta. Oba časopisa tvrde da će legendarni član Juventusa i talijanske reprezentacije Mauro Camoranesi započeti trenersku karijeru u Europi, a njegov prvi klub bit će slovenski prvoligaš Tabor iz Sežane!

Koliko bi danas bile vrijedne legende Bundeslige? Transfermarkt pretvorio tadašnju tržišnu vrijednost nogometaša u današnji novac!

Detalji dogovora još nisu poznati, a neslužbeno se očekuje da Camoranesi zaključi ugovor sa Sežanom do kraja sezone 2020/21, s tim da će mu Almir Sulejmanović, bivši glavni trener ekipe biti u ulozi pomoćnika.

Camoranesi je kao nogometaš poznat po svom iznimnom borbenom duhu, brzini i dinamičnosti, zbog čega je postao nezamjenjiv član početne ekipe torinskog Juventusa. Camoranesi je rođen u Argentini, ali ima talijansko državljanstvo a i bio je član selekcije Azzurra koja je 2006. godine osvojila Svjetsko prvenstvo.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!