NaslovnicaVijestiSergio Busquets se oprostio od Barcelone

Sergio Busquets se oprostio od Barcelone

Sergio Busquets, jedan od najvećih ikona Barcelone u povijesti i dugogodišnji kapetan kluba, donio je odluku da napusti klub na kraju sezone. Barcelona je putem emotivnog videa na društvenim mrežama potvrdila rastanak s ovom legendom, koja je tijekom svoje profesionalne karijere nosila samo dva dresa – dres Barcelone i španjolske reprezentacije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sergio Busquets je postigao izvanredne uspjehe u oba dresa. Sa španjolskom reprezentacijom osvojio je naslov svjetskog prvaka (2010.) i europskog prvaka (2012.), dok je s Barcelonom osvojio ukupno 31 trofej. Među tim uspjesima ističu se osam naslova prvaka La Lige i tri naslova u Ligi prvaka. Busquets je debitirao za najveći katalonski klub u rujnu 2008. godine, a pridružio se klubu tri godine ranije kao 17-godišnjak.

Sergio Busquets će biti upisan u povijest Barcelone kao igrač s najviše odigranih El Clasica, njih ukupno 48. Tijekom tih utakmica, ostvario je 23 pobjede. U svojoj bogatoj karijeri za klub, Busquets je postigao 18 golova i asistirao u 40 golova u 718 utakmica. S tim brojkama, zauzima treće mjesto na vječnoj listi igrača s najviše nastupa za Barcu. Samo Lionel Messi (778) i Xavi (767) su odigrali više utakmica za ovaj klub.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!