NaslovnicaVijestiI Sergio Ramos je iznenađen da su čak tri nogometaša Reala u...

I Sergio Ramos je iznenađen da su čak tri nogometaša Reala u najboljem timu sezone!

Izbor Sergia Ramosa u idealnoj jedanaestorici The Besta-a iznenadio je mnoge. Izbor još dvojice nogometaša Reala pored Ramosa, još više su iznenadili nogometnu javnost. I sam Ramos ne krije da je iznenađen izborom.

obrt u slučaju Ramos

Branič Real Madrida Sergio Ramos ponovno je među izabranicima u idealnih jedanaest u prošloj godini nakon što ga je na taj spisak uvrstila Međunarodna nogometna federacija (FIFA). Iskusni nogometaš priznao je da ga nervira Realova loša sezona prošle godine ali da je i pomalo iznenađen izborom.

LIVERPOOL U BORBI SA UNITEDOM ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: “On će biti novi Philippe Coutinho”

“Radije bih prestao dolaziti ovdje, a da sa Realom osvajam trofeje”, rekao je Ramos i dodao da mu njegovo individualno priznanje nije bilo na prvom planu nikada u karijeri: “Da sam želio osvajati pojedinačne trofeje, igrao bih tenis.”

Osim Ramosa, u idealnoj ekipi se nalazi i Luka Modrić, koji iza sebe ima prosječnu sezonu, kao i Marcelo koji je već cijelu sezonu bio meta kritika, u određenim dijelovima sezone je čak bio i rezervista.

“Marcelo je jedan od najboljih na svijetu. Ali svatko može reći što god želi … Teško je ugoditi svima. Iako iza nas nije dobra sezona, dobar je znak da su trojica Realovih igrača u idealnoj jedanaestorici.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!