NaslovnicaVijestiSergio Ramos odgovorio Piqueu na tvrdnje da je ovo "najgora momčad Reala"...

Sergio Ramos odgovorio Piqueu na tvrdnje da je ovo “najgora momčad Reala” sa kojom se suočio!

El Clasico, jedna od najgledanijih utakmica u nogometu na svijetu, što je naravno čini jednom od najzanimljivijih za gledanje, međutim, to nija bila sinoć u prvom poluvremenu, ali Real Madrid se sigurno neće brinuti o tome.

Sergio Ramos odgovorio

Vinicius Junior je postigao gol za vodstvo u 71. minuti prije nego što je Mariano Diaz postigao u sudijskoj nadoknadi za vodstvo od 2-0 i nova tri boda za Real Madrid.

TO znači da će Zinedin Zidane preskočiti Barcelonu na vrhu La Lige, dok oni također imaju bolji rezultat međusobnih odnosa ako završe sa istim brojem bodova na vrhu tabele.

Nakon utakmice je Gerard Pique komentirao kako je ovo bila najgora ekipa Madirda sa kojom se ikada suočio, iako Barcelona nije uspjela iskoristiti prednost.

Pique je bio uključen u prvi gol Reala, jer se lopta odbila od njega i poslala Marc-Andre ter Stegena na pogrešnu stranu.

“Real Madrid u prvom poluvremenu je bio najgori Madrid protiv kojeg sam igrao na Bernabeu”, rekao je Pique za Goal, a to možete također vidjeti ovdje na našoj prethodnoj objavi o Piqueu!

“Propustili smo dobru priliku da ih povrijedimo. Moramo igrait bolje nego što smo to radili u drugom poluvremenu, izgubili smo lopte i oni su dobili samopouzdanje.”

“Ostavljali su najgori mogući dojam i to ne kažem kao kritiku. Svi imamo problema u našim klubovima.”

Sergio Ramos je nakon toga odmah uzvratio, te je novinarima rekao:

“Svako je mišljenje repsektabilno. Potpisujem se da pobijedimo svaki El Clasico, pa neka prvo poluvrijeme bude najlošije ikada.”

“Pristup je bio drugačiji. U prvom poluvremenu smo držali loptu, a u drugom smo odlučili krenuti naprijed.”

“Oni nisu bili baš tako svježi i mi smo počeli stvarati šanse.”

Ramos je u pravu naravno. Dođite na kraju sezone i nitko se neće sjećati usporenog starta El Clasica na Bernabeu, ali ta utakmica bi mogla dokazati razliku u utrci za naslov.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!