NaslovnicaVijestiSestra Cristiana Ronalda podržala brata nakon što je optužen da je bombastičnim...

Sestra Cristiana Ronalda podržala brata nakon što je optužen da je bombastičnim intervjuom napravio “cirkus”

Sestra Cristiana Ronalda Elma Aveiro podijelila je niz Instagram objava u znak podrške svom bratu nakon njegovog sinoćnjeg intervjua s Piersom Morganom.

Tijekom intervjua Ronaldo je optužio Ten Haga i Unitedove čelnike da ga pokušavaju istjerati iz kluba. Napao je Waynea Rooneya nakon što je bivši suigrač kritizirao njegovo ponašanje, a potom je optužio United za nedostatak empatije nakon bolesti njegove kćeri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aveiro je na Instagramu poručila da se govori istina i da će uvijek biti ponosna na Ronalda, unatoč tome što su ga navijači Uniteda kritizirali da je uništio svoje nasljeđe u klubu. Podijelila je citat iz Ronaldovog intervjua u svom prvom Instagram storyju. Pisalo je: “Ne šutim o vratima koja ću teško opet otvoriti iz ponosa, nego više iz poštovanja prema sebi.”

Za svoj drugi Instagram story ponovno je podijelila fotografiju Ronalda i Morgana kako sjede zajedno. Iznad fotografije je napisala: “Uvijek ću biti ponosna na tebe dragi moj”.

Aveiro je Ronalda nazvala “najvećim ponosom svog života” u trećoj Instagram priči koja je uključivala kratki isječak iz eksplozivnog intervjua. Njen četvrti Instagram story sadržavao je vijest o Ronaldu koji je rekao da ne poštuje sadašnjeg trenera Manchester Uniteda Ten Haga. Aveiro je napisala: “Istina se govori”.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!