NaslovnicaVijestiSezona za zaborav Real Madrida: Ono što je Carvajal rekao najbolje opisuje...

Sezona za zaborav Real Madrida: Ono što je Carvajal rekao najbolje opisuje situaciju u klubu

Dva uzastopna poraza protiv najvećeg rivama barce, ispadanje u kup takmičenju, ogroman zaostatak u prvenstvu, te blamaža u Ligi prvaka. Rezime dosadašnjeg dijela sezone Reala.

carvajal rekao

Nakon što su poniženi u uzvratnom meču osmine finala Lige prvaka protiv Ajaxa, branič Real Madrida, Dani Carvajal nije mogao pronaći bolje riječi za opis trenutnog stanja u klubu koje je tako od samog starta sezone. Nizozemci su na drugoj utakmici slavili pobjedu od 4:1 i postavili novu dozu bola Bijelom baletu.

Transfer glasine: Spremite se za Real u ljetnom transfer roku, Solari ne želi napustiti klub, PSV dovodi sjajnog defanzivca

“Ne mislim da sam se ikada osjećao tako neugodno da to ne mogu objasniti, nikad nije lako “ustati” nakon dva poraza protiv Barcelone, ali ovaj put smo imali jasan cilj, željeli smo proći dalje. li gol za 0:3 nas je ubio. Ipak, ovo nije kraj Realovog ciklusa, imamo mladi tim koji može napraviti veliki napredak, ali moramo priznati da imamo jednu usranu sezonu iza nas ”, rekao je Carvajal.

To je već četvrti uzastopni poraz na domaćem terenu, koji se u dugoj i bogatoj povijesti Reala dogodio samo dvaput, 2004. i 1995. godine. Poraz od 1:4 bio je jedan od dva poraza u ovoj sezoni s tri gola razlike. Real je izgubio 0:3 u grupnoj fazi natjecanja protiv CSKA.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!