NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Spremite se za Real u ljetnom transfer roku, Solari ne...

Transfer glasine: Spremite se za Real u ljetnom transfer roku, Solari ne želi napustiti klub, PSV dovodi sjajnog defanzivca

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Real Madrid će ovog ljeta pokušati dovesti Kylian Mbappea, ako klub pronađe način da proda  Garetha Balea, piše Don Balon. U Realu već neko vrijeme žele Mbappea, ali francusku zvijezdu nisu uspjeli dovesti upravo zbog Balea i njegovih visokih primanja. No, budući da je sve izvjesnije da će otići, Real može krenuti u lov na Mbappea ovog ljeta.

De Jong otkrio šta su mu tražili iz Barce pred duel sa Realom

Nogometaš Americe i meksički internacionalac Edson Alvarez nalazi se na PSV-ovom radaru i mogao bi potpisati za ovaj klub tijekom ljeta, izjavio je novinar Eindhovena Dagblada Rik Elfrink. On je sposoban da igra u sredini odbrane, kao defanzivni vezni igrač ili čak na desnoj strani sredine i defanzive, svestrani 21-godišnjak također je bio meta interesa Celtica i Ajaxa, ali PSV ima dugu povijest potpisivanja meksičkih igrača te su favoriti za njegovo dovođenje.

Šef Real Madrida Santiago Solari ne planira ponuditi svoju ostavku klubu nakon katastrofe Lige prvaka u utorak. “Nisam došao ovamo odustati”, rekao je na konferenciji za novinare na pitanje o njegovom položaju u klubu. Ipak, evidentno je kako će ako ne ranije, otkaz dobiti na kraju sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!