NaslovnicaVijestiSimeone: On mi se dopada, i kada nije u timu on gleda...

Simeone: On mi se dopada, i kada nije u timu on gleda utakmicu sa tribina!

Atletico Madrid deklasirao je Lokomotiv iz Moskve sa 3-0 u prvom susretu osmine finala Lige Europe koji se igrao na Wanda Metropolitano stadionu u glavnom gradu Španjolske. Momčad Diega Simeonea, nedvojbeno bolji tim, na taj način stekla je veliku prednost uoči revanša u Rusiji.

on mi se dopada

Atletico Madrid poveo je u 22. minuti pogotkom Saula Nigueza na asistenciju Juanfrana, a dvije minute nakon početka drugog dijela utakmice Diego Costa povećava prednost Atletica na 2-0, a ovaj put asistent je bio Antoine Griezmann.

Konačan rezultat postavio je Koke u zadnjim trenucima susreta. Trener madridske momčadi, Diego Simeone nema razloga biti nezadovoljan.

[su_watch_live_football]

“U prvom dijelu susreta smo većinu vremena proveli na njihovoj polovini, stvarali smo pritisak. Istina, imala je Lokomotiva nekoliko opasnih kontranapada, ali ništa s čime nismo mogli da se izborimo.”

Transfer glasine: Bellerin želi iz Arsenala ali ga niko ne želi, Liverpool kupuje u Madridu, Bayern dovodi veliko pojačanje

Pa da li je ovo realno?! Debata ko je bolji između Messija i Ronalda prouzrokovala smrtni završetak!

“Zahvaljujući našoj borbi postigli smo tri pogotka.”, rekao je Diego Simeone nakon utakmice koji nije želio puno da priča na pitanje novinara da li je Antoine Griezmann želio da ostane duže u igri i da li je zbog toga gestikulirao kada je Simeone odlučio da ga zamijeni.

“Nisam ništa vidio.”, dao je kratak komentar Diego Simeone a potom se osvrnuo na Axela Wernera, mladog argentinskog vratara koji je večeras čuvao mrežu Atletica.

“On je mlad i veoma dobar vratar. Pokazuje veliko samopouzdanje, što je odlično za tim jer i ostalim igračima daje mirnoću. Kao pravi iskusni vratar je, pred Wernerom je svijetla budućnost. On mi se dopada, pogotovo njegov stav, čak i kada nije u konkurenciji on na meč dođe kao navijač.”, rekao je Diego Simeone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!