NaslovnicaVijestiSin Davida Beckhama Romeo počeo trenirati s klubom iz Premier lige

Sin Davida Beckhama Romeo počeo trenirati s klubom iz Premier lige

Romeo Beckham, sin poznatog engleskog nogometaša Davida Beckhama, pridružio se momčadi Brentforda gdje trenira i pokušava izboriti ugovor.

Mladi Romeo (20) još je pod ugovorom s američkom MLS momčadi Inter Miami. No, kako piše Times, sin slavnog nogometaša pridružio se Brentfordu i tamo trenira u pokušaju da izbori ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ukoliko dobije priliku, raskid ugovora s Interom iz Miamija ne bi mu predstavljao problem jer je njegov otac David jedan od vlasnika američkog kluba i svakako bi mu bio cilj omogućiti sinu odlazak u Englesku. Ovaj potez je potpuno iznenađujući s obzirom da Romeo Beckham nije bio viđen kao veliki talent i kao igrač koji bi mogao napraviti karijeru u engleskom nogometu. Međutim, Romeo trenutno trenira s Pčelicama i pokušava izboriti ugovor.

Ne zna se koliko će tamo ostati i hoće li se izboriti za šansu. Za sada Beckham trenira s B momčadi Brentforda, ali ako se pokaže kao moguće pojačanje, bit će prebačen u prvu momčad.

Ova informacija dolazi točno 19 godina nakon što je njegov otac David napustio Premier ligu i prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid.

Mladi Romeo je do 2014. godine trenirao s Arsenalom, ali je tada nogomet zamijenio tenisom. Pokušavao je graditi tenisku karijeru do 2021. godine, no onda je iznenada potpisao za očev klub Inter Miami.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!