NaslovnicaVijestiSiniša Mihajlović prije samo nekoliko godina bio je na pragu preuzimanja velikana...

Siniša Mihajlović prije samo nekoliko godina bio je na pragu preuzimanja velikana svjetskog nogometa!

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici otkrio je medijima u Italiji da je Siniša Mihajlović, koji je trenutno teško bolestan i koji je privremeno odstupio sa mjesta trenera Bologne, u prošlosti bio vrlo ozbiljan kandidat za trenersko mjesto Stare dame.

Torino otpustio Mihajlovića

Doskorašnji trener Bologne Siniša Mihajlović u prošlosti je bio vrlo blizu klupi Juventusa. Sportski direktor Stare dame, Fabio Paratici, osobni je prijatelj srpskog trenera i obožavatelj njegovog rada, te ga je želio vidjeti na klupi Juventusa.

PROCURILO U JAVNOST: Barca sprema ponudu za jednog od najboljih mladih igrača u povijesti nogometa!

“Priznajem, bio je vrlo, vrlo blizu da postane trener Juventusa. Iako neću otkriti kada točno”, rekao je Paratici o Mihajloviću, koji se od ljeta bori s leukemijom, ali svejedno se vratio trenerskom poslu.

“On je veliki borac. Znao sam to, ali sada sam za to dobio novu potvrdu. Dobro je vidjeti ga ponovo na klupi. Mi smo jako dobri prijatelji”, dodaje Parataci, koji je ovo ljeto na klupu Juventusa postavio Maurizija Sarrija nakon izuzetno uspješnog razdoblja pod vodstvom Maxa Allegrija.

Inače Mihajlović je nedavno održao emotivnu preskonferenciju na kojoj je rekao kako je iza njega vrlo težak period ali kako je sve prošlo u najboljem redu. Još uvijek nije potpuno izliječen ali nastavlja borbu uz veliku podršku porodice a posebno supruge Arijane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!