NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson imenovao svog favorita za osvajanje Zlatne lopte!

Sir Alex Ferguson imenovao svog favorita za osvajanje Zlatne lopte!

Sir Alex Ferguson vjeruje da superzvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu ispred Lionela Messija, Jorginha i N’Goloa Kantea.

Sir Alex Ferguson imenovao

Ronaldo je prošle sezone sa Juventusom osvojio Kup Italije i Talijanski Superkup, ali je Inter uspio pobijediti Staru damu u utrci za naslov Serije A.

ŽELIM UČESTVOVATI BESPLATNO

Međutim, peterostruki osvajač Zlatne lopte bio je u senzacionalnoj golgeterskoj formi i osvojio je nagradu za najboljeg strijelca u Italiji.

Ronaldo je prošle sezone postigao 29 golova u 33 nastupa u Seriji A prije nego što je napustio Juventus na ljeto kako bi dovršio povratak u United.

36-godišnjak je uvršten u uži izbor od 30 igrača za Zlatnu loptu zajedno sa Karimom Benzemom i Robertom Lewandowskim.

A Ferguson, koji je Ronalda doveo na Old Trafford iz Sportinga 2003. godine, podržao je legendu Uniteda u pohodu na šestu Zlatnu loptu.

Prema Marci, legendarni bivši menadžer Manchester Uniteda rekao je: “Cristiano to zaslužuje. Ove godine ruši rekord za rekordom.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!