NaslovnicaVijestiSir Alex Ferguson priznao da je tijekom karijere trenirao samo četiri vrhunska...

Sir Alex Ferguson priznao da je tijekom karijere trenirao samo četiri vrhunska igrača

Legendarni škotski menadžer Sir Alex Ferguson otkrio je da je tijekom 26 godina boravka na Old Traffordu trenirao samo četiri vrhunska igrača.

Tijekom njegovog boravka na Old Traffordu igrali su brojni vrhunski nogometaši poput Petera Schmeichela, Ria Ferdinanda, Garyja Nevillea, Roya Keanea, Waynea Rooneya i mnogih drugih, no sada 88-godišnjak smatra da nitko od njih nije vrhunski nogometaš i svjetska klasa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ne želim kritizirati nijednog sjajnog ili jako dobrog nogometaša koje sam trenirao tijekom svog 26-godišnjeg boravka u Unitedu, ali trenirao sam samo četiri vrhunska igrača svjetske klase. To su Eric Cantona, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo i Paul Scholes”, napisao je Ferguson u knjizi i dodao:

“Od te četvorice nogometaša Cristiano je bio apsolutno najbolji. Apsolutni genije.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!