NaslovnicaVijestiTRANSFERI UŽIVO - Dani Olmo odlazi, ali za samo 22 milijuna eura,...

TRANSFERI UŽIVO – Dani Olmo odlazi, ali za samo 22 milijuna eura, Eriksen na izlaznim vratima Tottenhama, Napoli odbio ponudu od 55 milijuna funti, Chelsea prodaje još jednog braniča, Džeko ostaje u Romi!

Transferni rok je i dalje otvoren u mnogim europskim vrhunskim ligama, unatoč tome što je u Premier ligi već odavno zatvoren za dovođenje novih pojačanja.

TRANSFERI UŽIVO

To znači da su engleski klubovi završili radove na svojim sastavima, a Christian Eriksen je i dalje povezan sa prelaskom u La Ligu ili sa Real Madridom ili sa Atleticom.

Dok Paul Pogba ostaje željan odlaska, sa Juventusom koji bi mogao biti jedno od njegovih odredišta, Stara dama pokušava gurnuti Paulo Dybalu na izlazna vrata – možda u PSG, koji je spreman prodati Neymara u Barcelonu ili Real Madrid.

Sve u svemu bit će ovo jedna vrlo zanimljiva završnica ljetnog prijelaznog roka, a sigurni smo da će Brazilac na kraju otići u jedan od navedenih klubova. U nastavku ćemo vam donositi najnovije transfere.

BUDITE U TOKU SA SVIM TRANSFERIMA – AKO VAM SE NAJNOVIJI TRANSFERI NISU UČITALI – OSVJEŽITE STRANICU ISPOD

16:55

Dani Olmo odlazi iz Dinamo Zagreba, neće dobiti očekivani novac za njega.

Talijanski mediji javljaju kako Dani Olmo odlazi iz Dinama u Ajax. Navodno je Dinamo Zagreb pristao na 22 milijuna eura, što je milijun manje od rekordnog transfera Marka Pjace u Juventus. Dobit će čak i 40% odštete ako ga Ajax proda.

16:45

Eriksen na izlaznim vratima Tottenhama.

Mauricio Pochettino je izjavio: “Nisam siguran da će Eriksen biti u klubu nakon ovog prijelaznog roka. Navodno ga želi Real Madrid.

16:40

Napoli odbio 55 milijuna funti za Allana iz Atletico Madrida.

Atletico Madrid je poslao ponudu od 55 milijuna funti za Napolijevog veznjaka Allana, ali je ona odbijena, piše Tuttosport. Diego Simeone je identificirao Brazilca kao moguću zamjenu za Rodrija.

16:25

Chelsea zahtijeva 25 milijuna eura za Zappacostu.

Chelsea je postavio cijenu od 25€ za Davide Zappacostu, jer navodno žele da se riješe Italijana. 27-godišnjak je višak na Stamford Bridgeu, sa novim menadžerom Frank Lampardom koji favorizira igrače iz Akademije. Goal potvrđuje da se Roma raspitivala o Talijanu.

16:00

Džeko ostaje u Romi uprkos povezivanju sa Interom.

Zvijezda Rome Edin Džeko bi mogao ostati na stadionu Olimpico, uprkos tome što je Inter zainteresiran za njega, piše Corriere Dello Sport. Nakon što je Romelu Lukaku stigao na San Siro, Nerazzurrima ne treba Bosanac, dok se talijanski transferni rok zatvara 23. kolovoza.

15:00

Bivši menadžer Bayerna napao Guardiolu i Sanea

Pep Guardiola i Leroy Sane su trebali biti mnogo jasniji o budućnosti zvijezde Cityja, dok je Bayern pokušavao da ga dovede u svoje redove, govori bivši Bayernov menadžer Ottmar Hitzfeld.

14:25

Dembele odbio biti dio Neymarovog transfera.

Španjolski mediji navode kako je Ousmane Dembele odbio biti dio transfera za Neymara i tako im pokvario sve planove.

13:45

Tottenham potvrdio odlazak Kazaiah Sterlinga u Doncaster Rovers, klub koji senalazi u trećoj ligi Engleske.

Tottenham je potvrdio ovaj transfer na svom Twitter računu. 20-godišnjak je napravio osam nastupa na posudbi u Sunderlandu prošle sezone, postižući jedan gol u tom procesu.

13:20

Conte obnovio interes za zvijezde Barcelone.

Antonio Conte je obnovio svoj interes i sada želi dovesti Arturo Vidala i Ivana Rakitića iz Barcelone, javlja Marca.

12:54

Olmov otac potvrdio, veznjak želi napustiti Dinamo Zagreb – otac također tvrdi da je Milan zainteresiran.

“Trenutno ne znam, Dani ima ugovor sa Dinamom. Klub zna našu želju za odlaskom, vjerujemo da je pravo vrijeme. Ne samo za Danijeve ciljeve, ali za Dinamove također. Oni mogu zaraditi dosta novca od njega.”

12:45

Sada je već skoro pa sigurno!

Napoli završava transfer Hirvinga Lozana iz PSV-a. Njegova otkupna klauzula iznosi 42 milijuna eura i sada će navodno do kraja sljedećeg tjedna ve biti završeno!

12:35

Bayern kupuje Wernera za 40 milijuna eura?

RB Leipzig je Bayernu rekao svoju cijenu za Wernera, a ona iznosi 40 milijuna eura, piše njemački Bild. Bayern vodi u utrci za njegov potpis, ali Napoli, Roma i Valencia su također zainteresirani.

12:15

Milan želi dovesti Tottenhamovog Auriera.

AC Milan je identificirao Tottenhamovog beka Serge Auriera kao moguću zamjenu za Andrea Contija, koji će napustiti San Siro i pridružiti se Werder Bremenu. Calcio Mercato izvještava da je ekipa iz Bundeslige već je poslala ponudu za Contija za posudbu i Milan sada želi Auriera kao zamjenu za 25-godišnjaka.

12:00

Fernando Llorente opet u Italiji?

Fernando Llorente je blizu potpisa za Lazio nakon što mu je istekao ugovor sa Tottenhamom.

11:57

Realovo čudo od djeteta odbilo posudbu

Takefusa Kubo, Realov mladi igrač iz Japana je odbio posudbu u Valladolid. Nakon sjajnih priprema sa prvim sastavom on želi ostati i dokazati se u Castilli.

11:45

Ozil pravi iznenađujući transfer

Mesut Ozil bi mogao otići u MLS, pišu vijesti iz Amerike. Njegov menadžer Sogut se sastao sa DC Unitedom. Amerikanci imaju novac, a Nijemac jedva čeka da pobjegne iz Londona nakon što je napadnut na ulici. Navodno bi transfer trebao da se završi početkom sljedeće godine

11:30

Dejan Lovren ipak ostaje u Liverpoolu.

Gazzetta dello Sport tvrdi da je dogovor propao, jer hrvatski reprezentativac želi dodatnih 1 milijun u bonusima. Sada Roma traži alternative, što bi moglo ostaviti Jurgen Kloppa sa Lovrenom u svojoj momčadi.

11:20

West Ham je htio zadržati Adriana prije nego što se pridružio Liverpoolu kao slobodan agent, otkrio je Manuel Pellegrini.

“Sretan sam sa njim, jer je on igrao mnogo godina u West Hamu. Dobra je vratar,” rekao je menadžer Čekićara.

11:00

Real Madrid je dobio dodatni novac kako bi bili u stanju da potpišu Neymara.

Florentino Perez je posudio novac kako bi bili u stanju da dovedu Brazilca na Bernabeu. PSG želi 217 milijuna eura, tvrdi Sport, ali Real će napraviti svoju posljednju ponudu od 100 do 120 milijuna eura sa igračem uključenim u dogovor.

10:40

Atletico Madrid želi dovesti Ndidija

Atletico Madrid je zainteresiran za potpisivanje Leicester Cityjevog veznjaka Wilfred Ndidija, piše Legit. Španjolski giganti su identificirali 22-godišnjaka kao idealnu zamjenu za Rodrija, koji se pridružio Manchester Cityju. Ndidi je postigao dva gola u 38 utakmica u Premier ligi za Leicester prošle sezone.

10:32

Napoli je na kraju engleskog prijelaznog roka odbio ponudu od 82 milijuna funti od Manchester Uniteda za Kalidou Koulibalyja.

28-ogidšnjak je viđen kao dodatna opcija za Harry Maguirea. Ali Napoli nije bio zainteresiran za prodaju veznjaka Senegala, tvrdi Corriere dello Sport.

10:30

Jack Butland će se odseliti u inozemstvo kako bi se probio u momčad Engleske.

Vratar Stokea želi da se izbori za mjesto u sastavu Gareth Southgatea za Euro 2020. godine. I dalje ostaje zabrinut kako će igranje u Championshipu ugroziti njegove šanse.

09:28

Brat Paul Pogbe Mathias je komentirao budućnost zvijezde Manchester Uniteda.

“Zidane je jedan od velikana i misim da ako mu klub pruži ono što on želi, neće biti problema, ali ako mu ne daju, njemu će biti teško, jer ono što želi se neće dogoditi, dok je sada i malo kasno”, reako je Mathias u intervjuu za El Chirnguito.

“Brat mi nedostaje im mislim da mu je potreban još jedan vezni. Naravno da ga Florentino Perez može dovesti, u životu ništa nije nemoguće. MIslim da on ne vrijedi 200 milijuna, ali sada je nogometni svijet takav, Manchester United će tražiti mnogo, ali ne 200.”

“To je osjetljiva situacija, ali igrač ima svoje osobne ciljeve. Ako moraš otići, dobro, to je to. Ako ne možeš ostati i igrati tamo gdje jesi, možeš ostati i gotov si. Ne mogu vas uvjeriti da će ostati u Manchester Unitedu.”

“Znamo da želi otići, ali nije on kriv. On sada samo čeka. Uporno radi i vidjet ćemo što će se dogoditi. U nogometu se nikada ne zna. Do 2. rujna san se može ostvariti. San mog brata je osvojiti Ligu prvaka.”

09:16

Roma je blizu potpisivanja Dejana Lovrena.

Branič Liverpoola koštat će ih 25 milijuna eura, a Hrvat je već ispao iz sastava na Liverpoolu. Lovren bi se mogao pridružiti Romi na posudbu, a zatim na kraju sezone i biti otkupljen.

09:05

Jordan Ibe se nalazi na radaru Celtica i Napolija.

Krilni igrač Bournemoutha je van sastava na južnoj obali i sada bi mogao otići iz kluba. Eddie Howe ga ne želi prodati ipak, tvrdi The Sun, sa Neil Lennonom koji želi potpisati Ibea na posudbu.

09:00

Juventus još uvijek radi na prodaji Paulo Dybale prije zatvaranja prijelaznog roka, s tim da klub još uvijek nije dobio nikakve ponude za Argentinca.

Manchester United i Tottenham su bili pvoezani sa 25-godišnjakom. Iako su se Spursi najviše približili njegovom potpisu, komplikacije u vezi sa igračevim pravima za slike zaustavile su dogovor. Juventus ostaje otvoren za puštanje napadača ovog ljeta, ali želi osigurati zamjenu prije nego što sankciioniraju prodaju-

“Tržište je otvoreno i postoji interes, ali nitko još nije blizu kupnje Dybale,” rekao je sportski direktor Fabio Paratici.

08:52

Harry Maguire je odbio prelazak u Manhcester City i pridružio se Unitedu ovog ljeta. 

Bivši igrač Leicestera je dobio ponudu od 278.000 funti tjedno od Cityja, kako bi prešao na Etihad. The Star tvrdi da Maguire zarađuje gotovo 100.000 funti tjedno manje na Old Traffordu.

08:45

Hirving Lozano je na pragu transfera iz PSV-a u Napoli za 38 milijuna funti.

Zloglasna prava za slike su bila problem u dogovoru o dovođenju Meksikanca u San Paolo. Votebal International i Tuttomercadoweb vjeruju da će se liječnički postupak održati u ponedjeljak ili utorak, prije nego što ‘Chucky’ postane najskuplji igrač u povijesti kluba.

08:42

Flamengo se povukao iz utrke za Mario Balotellija. 

Talijanski napadač je bez kluba otkako je napustio Marseille nakon prošle sezone. A Brescia bi mogla biti prva u redu za njegov potpis nakon što je brazilska ekipa ohladila svoj interes zbog zahtjeva za plaćom od 4 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!