NaslovnicaVijestiSKANDAL NA OTOKU: City pod istragom zbog malverzacija oko transfera Sancha

SKANDAL NA OTOKU: City pod istragom zbog malverzacija oko transfera Sancha

Engleski nogometni savez započeo je istragu o mogućim kršenjima pravila od strane Manchester Cityja kada su u svoju ekipu doveli tada mladu zvijezdu u usponu iz Watforda, Jadona Sancha.

Glavni razlog za istragu navodno je nezakonito uplaćen novac agentu od 200.000 funti u vrijeme kada je 14-godišnji Jadon Sancho iz Watforda prešao u Manchester City. Njemački Der Spiegel prenosi da dokumenti dokazuju da je u ožujku 2015. godineklub iz Manchestera, Emeki Obasiju, platio 200.000 funti u zamjenu za Sanchoa, sada člana Borussie Dortmund.

MANCHESTER UNITED GA PLANIRA PRODATI: Romelu Lukaku odlučio u koji klub želi otići!

Pravila predviđaju da nogometaši ne smiju imati ugovore s agentima do 16 godina, a City je uplatio 200.000 funti Obasiju za “izvođenje skautiranja u Srednjoj i Južnoj Americi”. Nijemci smatraju da je to samo pokriće za transfer Sancha u City.

Sancho nikad nije igrao za momčad Manchester Cityja a u kolovozu 2017. zaradili su 8 milijuna funti prodavši ga u ekipu Dortmunda, gdje je sada jedna od glavnih zvijezda tima, a u listopadu je potpisao novi dugoročni ugovor s klubom.

Od Sancha se očekuje da u narednim godinama izraste u jednog od najboljih nogometaša na svijetu a u Cityu bi pored velike greške što su ga prodali mogli dobiti još jednu veliku kaznu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!