NaslovnicaVijestiSKANDAL na Santiago Bernabeu: Bale i James sebi su dopustili previše i...

SKANDAL na Santiago Bernabeu: Bale i James sebi su dopustili previše i tako dodatno razbjesnili navijače kluba!

Real nije uspio pobijediti Betisa pred domaćim gledaocima i tako još jednom nisu uspjeli iskoristiti kiks Barcelone koja je jučer poražen od ekipe Levantea. Da stvar bude još gora pobrinuli su se Bale i James.

Realovi problemi se nastavljaju. U subotu su igrači Madrida ugostili nogometaše Betisa, koji su usred Madrida bili bez ikakvih stvarnih prilika. Domaćini su bili bolji i poduzetniji, ali nisu uspjeli iskoristiti nijednu priliku. Loši učinak koštao ih je pobjeda nekoliko puta ove sezone, a ni ovaj put nije bilo drugačije.

NEVJEROVATNA FORMA: Romelu Lukaku izjednačio rekord legendarnog Ronalda Il Fenomena!

Najveće zvijezde kluba Gareth Bale i James Rodriguez pobrinuli su se za loše raspoloženje. Obojica su gledali dvoboj s VIP tribine, a deset minuta prije kraja utakmice na Santiago Bernabeu, uhvatile su ih kamere kako napuštaju mjesto događaja, na taj način stvarajući dodatne probleme. Bez obzira na to što je Bale ozlijeđen, a Rodriguez ne igra iz osobnih razloga, duel sa suigračima definitivno treba gledati do kraja.

Prije nekoliko tjedana dogodilo se nešto slično. Tada je Velšanin prerano napustio utakmicu koju je pratio sa tribina, opravdavajući ovu akciju rekavši da je samo želio izbjeći neopisivu gužvu koja se dogodila nakon završetka meča.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!