NaslovnicaVijestiSkandal prije finala Lige prvaka: UEFA razmišlja o zamjeni sudije zbog sramotnog...

Skandal prije finala Lige prvaka: UEFA razmišlja o zamjeni sudije zbog sramotnog poteza

Finalna utakmica Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera zakazana je za osam dana, ali dogodile su se vrlo kontroverzne informacije koje su uzdrmale europski nogomet.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema navodima, sudac Szymon Marciniak, koji je imenovan da sudi finalnu utakmicu između Cityja i Intera, navodno je prisustvovao skupu koji je organizirao ekstremno desničarski poljski političar Slawomir Mentzen.

Prema Guardianu, UEFA je informirana o optužbama koje su se nedavno pojavile te intenzivno radi na istrazi kako bi razjasnila cijeli slučaj. UEFA je svjesna optužbi protiv Szymona Marciniaka i inzistira na hitnom dobivanju objašnjenja.

Organizacija i nogometna zajednica osuđuju “vrijednosti” koje ta određena grupa promovira, a optužbe shvaćaju vrlo ozbiljno. UEFA će sutra izdati dodatno priopćenje nakon pregleda svih relevantnih dokaza.

Mentzen je osnivač stranke Nova nada čiji je politički slogan: “Mi smo protiv Židova, homoseksualaca, pobačaja, oporezivanja i Europske unije” zgrozio sve civilizirane ljude.

Nespojivo je s osnovnim vrijednostima ‘fair playa’ kao što su jednakost i poštovanje. Pozivamo suca da prizna grešku, a ako ne prizna, smatramo da ga UEFA i FIFA moraju sankcionirati, rekao je Pankowski.

Szymon Marciniak, jedan od najpriznatijih europskih sudaca, imao je čast sudi u finalu Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru. Međutim, zbog veza s krajnje desnom strankom koja propagira vrijednosti suprotne civilizacijskim normama, velike su šanse da će UEFA oduzeti Marciniaku privilegiju da sudi finalnu utakmicu Lige prvaka koja se igra 10. lipnja u Istanbulu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!