NaslovnicaVijestiSKANDAL U ITALIJI: Državna policija zaplijenila imovinu bivšem nogometašu Juventusa Mirku Vučiniću!

SKANDAL U ITALIJI: Državna policija zaplijenila imovinu bivšem nogometašu Juventusa Mirku Vučiniću!

Igranje u UAE, Kini ili bilo kojoj egzotičnoj državi je isplativo, ali morate biti oprezni prilikom plaćanja poreza u matičnoj zemlji. U ovom slučaju u Italiji. Kako crnogorski napadač nije uspio ili želio platiti porez, sud mu je sada skočio za vrat.

Talijanske vlasti sumnjiče bivšeg crnogorskog napadača Mirka Vučinića, navodne utaje poreza. To je period kada je Vučinić igrao za Al Jaziru iz UAE-a. U 2014. godini Vučinić bi trebao platiti 1,4 milijuna eura poreza, sljedeće godine i 2016. godine 1,9 milijuna eura, a u 2017. nešto više od pola milijuna eura.

PONOVO UZ MOURINHA? Evo kako je Nemanja Matić reagovao na špekulacije da odlazi u Tottenham Hotspur!

Sud je već spreman pokrenuti postupak za oduzimanje imovine Vučinića, koji većinu svog imetka ima u Italiji a ne u Crnoj Gori te tako policiji neće biti teško prilikom zaplijene.

Vučinić je u međuvremenu već završio profesionalnu nogometnu karijeru a u Italiji je nastupao čak 14 godina. Igrao je za Lecce, Romu i Juventus a na zalasku karijere otišao je u UAE a taj odlazak će se, ispostaviti kobnim.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!