NaslovnicaVijestiSky Sports: Liverpool od prodaje Coutinha dovodi ponajboljeg igrača Premier lige

Sky Sports: Liverpool od prodaje Coutinha dovodi ponajboljeg igrača Premier lige

Mnogi novci na kojima sada Liverpool sjedi uskoro bi se trebali početi trošiti. Postoji ogroman broj glasina koje mnoge igrače povezuju sa prelaskom na Anfield, a najkonkretnije glasine nam dolaze iz vrlo pouzdanog izvora sa Otoka. Sky Sports prenosi kako je Klopp već označio igrača kojeg želi dovesti u svoju ekipu.

Liverpool od prodaje Coutinha

Novac od prodaje Philippe Coutinha uskoro bi se trebao početi trošiti. Glasine su se već počele širiti oko Liverpoola, mnogi igrači se dovede u vezi sa ovim klubom. Jedna od prvih opcija koje se nudi Liverpoolu je sjajni alžirski reprezntativac Riyad Mahrez, koji je osvojio naslov prvaka 2016. godine sa Leicesterom a ujedno je i proglašen za najboljeg igrača u ligi te sezone.

>> Dolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali i odlazi dugogodišnji igrač kluba

Nekoliko engleskih medija objavilo je vijest da je trener Liverpoola Jurgen Klopp  več poslao svoje predstavnike u Leicester, ali Sky Sports izvještava da se to još nije dogodilo te da trenutno ne postoji nikakav kontakt između klubova, ali to ne mora da znači da će ostati tako.

[su_bonus]

Govorilo se je o naknadi od 50 milijuna funti, što nije dovoljno za Leicester City. Posebno nije dovoljno ako uzmemo u obzir da je kupac Liverpool, koji je od prodaje Coutinha zaradio više od 140 milijuna funti.

Dvadesetčetverogodišnji Mahrez odgovara profilu igrača koje preferira Klopp. Mahrez je kreativan, brzonog i tehnički potkovan krilni napadač. Nakon četiri godine u Leicesteru, transfer bi vjerojatno bio dobrodošao i njemu ali i Liverpoolu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!