NaslovnicaVijestiSlavko Vinčić odabran za suđenje finala Lige prvaka, Španjolci se prisjećaju njegovog...

Slavko Vinčić odabran za suđenje finala Lige prvaka, Španjolci se prisjećaju njegovog uhićenja u BiH

UEFA je jučer donijela odluku da će slovenski sudac Slavko Vinčić suditi finalnu utakmicu ovosezonske Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund.

Vinčiću je dodijeljeno da dijeli pravdu u utakmici sezone, a njegovi pomoćnici bit će sunarodnjaci Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič, dok će četvrti sudac biti Francuz Francois Letexier. U VAR sobi bit će Nejc Kajtazović i Rade Obrenović, koji će imati podršku poznatog Talijana Massimiliana Irratija.

Vinčićeva delegacija izazvala je veliku pozornost europske javnosti, a ugledna španjolska Marca odmah se prisjetila njegovog uhićenja i velike afere u BiH u kojoj je Slovenac sudjelovao. Krajem svibnja 2020. Vinčić je bio jedan od gostiju na privatnoj zabavi organiziranoj u okolici Bijeljine, na koju su bile pozvane i starlete iz Srbije. Starlete su Drinu trebale preploviti čamcem, a zatim biti zvijezde večeri u društvu 40-ak poslovnih ljudi.

“Vinčić je išao u Suho Polje kod Bijeljine na privatne sastanke. Pozvan je da jede na ranču, a usred ručka bosanska policija je opkolila mjesto. Svi ljudi sa ranča su privedeni, a kasnije je utvrđeno da je riječ o raciji vezanoj uz trgovinu drogom, prostituciju i pronevjeru kapitala”, piše Marca.

U velikoj policijskoj akciji uhićeno je čak 36 osoba, od kojih su neki odmah pušteni, što je bio slučaj i s Vinčićem, koji je priču medijima u Sloveniji objasnio ovako:

“Nakon sastanka s poslovnim partnerima pozvani smo na ranč na proslavu, a mi smo se odazvali pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, gotovo nikoga od njih nisam poznavao. Nakon policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor gdje sam objasnio da te ljude uopće ne poznajem i nakon toga su me pustili da se vratim kući u Sloveniju”, rekao je tada Vinčić u intervjuu za 24ur.com.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!