NaslovnicaVijestiSlavlje parižana nije dugo trajalo: Vlasnik PSG-a Al-Khelaifi ovom izjavom najavio velike...

Slavlje parižana nije dugo trajalo: Vlasnik PSG-a Al-Khelaifi ovom izjavom najavio velike stvari u Parizu!

PSG je sinoć visoko slavio protiv ekipa Monaca te tako i matematički obezbjedio naslov francuskog prvaka. Slavlje u ekipi parižana nije dugo trajalo, jer je vlasnik kluba Al-Khelaifi u obraćanju medijima nakon susreta dao izjavu kojom je obezvrijedio titulu prvaka Francuske i ujedno najavio velike promjene u klubu.

Vlasnik PSG-a Al-Khelaifi

Jasno je da je Paris Saint Germain dominantna figura u francuskom nogometu, a obzirom na ogromnu financijsku moć koju uživaju Parižani u usporedbi s konkurentima, ne postoji ni najmanja nada za ostale da bi dominacija parižana u budućnosti bila prekinuta. PSG je jučer osvojio peti naslov u zadnjih šest godina, a to je učinio na bravurozen način pobjedom nad aktualnim prvacima ekipom Monaca, gdje su ih pred svojim navijačima ponizili rezultatom 7:1.

>> Jurgen Klopp pronašao novo pojačanje u Barceloni: Igrač spreman napustiti Nou Camp

PSG je postigao nevjerojatnih 103 golova u 33 utakmice Ligue 1, i trenutno imaju 17 poena ispred svojih prvih pratioca. Svi ti podaci potvrđuju nadmoć PSG-a, ali ipak neki gorak okus na ovu sezonu je ostavio neuspjeh u Ligi prvaka, u kojem su parižani rekli zbog već u osmini finala gdje su poraženi od Real Madrida.

[su_bonus]

„U ovoj sezoni smo napravili puno pozitivnih stvari. Prvaci za peti put u mojoj eri koja traje šest godiona. To je divno i hvala svima za ovaj dan. Naravno, svi znamo da je naš glavni cilj Liga prvaka. Međutim, danas smo ponosni i sretni naslovom francuskog prvaka ali ipak u ustima ostaje gorak okus. Naredne godineponovo napadamo evropski tron “, rekao je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!