NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Manchester City prodao prvog igrača otkako je Guardiola preuzeo klub

SLUŽBENO: Manchester City prodao prvog igrača otkako je Guardiola preuzeo klub

Iz Udinesea su potvrdili da je u klub stigao Seko Fofana iz Manchester Cityja, koji je sa novim klubom potpisao petogodišnji ugovor.

Manchester City prodao prvog igrača Fofana

Udinese je prošle sezone u Seriji A završio na čak 17. mjestu, te sa bodom više od Carpija osigurao opstanak u najvišem talijanskom rangu.

Trener Giuseppe Iachini je odlučio pojačati tim, a pro ovoljetno pojačanje je igrač Manchester Cityja Fofana, potvrđeno je na službenoj stranici kluba.

21-godišnji veznjak prošle sezone nije bio u planovima Pellegrinija, te je sezonu proveo na posudbi u Bastiji. Ove sezone također nije ni u planovima novog trenera Građana, te mu je poručeno da može napustiti klub.

Fofana je karijeru počeo u Lorientu, a u City je stigao krajem sezone 2013/14. Sezonu 2014/15 je proveo u Fulhamu za koji je u Championshipu odigrao 21 utakmicu, dok je prošle sezone u dresu Bastije odigrao 32 utakmice, u kojima je postigao jedan gol i kreirao 15 prilika, te tako pomogao timu da osvoji 12 mjesto.

Cijena transfera još uvijek nije poznata, a engleski mediji navode da se radi o cifri od 3,8 miliona funti.

Što se tiče dolazaka, na Etihad bi trebao uskoro stići krilni igrač Celte i španjolski reprezentativac Nolito, za kojeg je zainteresovana i Barcelona.

[su_betathome5besplatno]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!