NaslovnicaVijestiSMIJEŠNO i ŽALOSTNO: Luka Modrić i Real Madrid nasamarili kompletnu nogometnu javnost!

SMIJEŠNO i ŽALOSTNO: Luka Modrić i Real Madrid nasamarili kompletnu nogometnu javnost!

U posljednje vrijeme mnogo se govorilo o budućnosti Luke Modrića. Hrvat je navodno bio na korak prelasku u Inter ali je na kraju ostao u Realu sa kojim bi trebao produžiti ugovor.

novi ugovor za Luku Modrića

Na ljeto se govorilo o njegovom prelasku u Inter, a na kraju se ništa nije dogodilo. Štoviše, ovih dana sve glasnije su glasine kako bi Hrvat trebao produžiti suradnju s Realom. Novi ugovor će mu donijeti oko 12 milijuna eura godišnje plaće.

PREDSJEDNIK BAYERNA POTVRDIO: Spremni smo aktivirati otkupnu klauzulu za defanzivca!

Sada je međutim, na scenu izašao španjolski El Mundo Deportivo, u kojem je otkriveno da su događaji oko budućnosti Modrić velike prevare. Igrač i klub su navodno produžili ugovor prije nego što je Hrvat osvojio je Zlatnu loptu.

Španjolci tvrde da je bilo tako, iako je još uvijek ništa službeno potvrđeno. U Realu navodno imaju razlog zbog kojeg nisu htjeli izlaziti u javnost sa ovom viješću. Administracija kluba je strahovala da bi i ostali igrači žele povećanje plaće. Modrić bi prema novom ugovoru ostao član Real Madrid do ljeta 2021. godine kada će imati 36 godina, a može se dogoditi da završi karijeru u Realu. Sam igrač je rekao da je to jedna od njegovih velikih želja.

 

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!