NaslovnicaVijestiŠOK U MINHENU: Hansi Flick napušta Bayern na kraju sezone!

ŠOK U MINHENU: Hansi Flick napušta Bayern na kraju sezone!

Hansi Flick bi mogao napustiti Bayern nakon samo godinu i po dana na klupi Bavaraca. Za samo jednu sezonu osvojio je čak šest trofeja, ali njemački stručnjak je izrazio namjeru da na kraju sezone ode iz kluba!

Hansi Flick, trener Bayerna izjavio je u subotu za njemački Sky TV da na kraju sezone želi raskinuti ugovor i napustiti klupu Bayerna.

Nakon što je Bayern slavio s 3-2 na gostovanju u Wolfsburgu i vratio sedam bodova prednosti pred drugoplasiranim RB Leipzigom, pet kola prije kraja njemačkog prvenstva, Flick je izjavio da je sredinom ovog tjedna vodećim ljudima Bayerna priopćio svoju odluku. Isto je rekao i igračima po završetku subotnje utakmice.

Flick nije želio detaljno pojasniti je li ova odluka povezana s pogoršanjem njegovih odnosa sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem. Tijekom posljednjih mjeseci. Nije želio ni potvrditi da mu je cilj zasjesti na klupu njemačke reprezentacije. Koju će po završetku ovogodišnjeg Eura napustiti Joachim Loew.

Flick i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine nisu imali identične poglede na klupsku transfer-politiku, a treneru koji je osvojio sve u prošloj sezoni što se moglo osvojiti zasmetalo je što je Salihamidžić vodio glavnu riječ kod realizacije transfera.

Trener Bavaraca nije bilo zadovoljan što osam nogometaša koji su stigli u tim nisu mogli preuzeti ozbiljnu ulogu u ekipi, dok navodno stručni štab smatra da je sadašnji sastav slabiji od prošlosezonskog.

Osim što ne dijele isto mišljenje, odlasku Flicka sa klupe Bayerna mogao bi doprinijeti i interes pojedinih europskih velikana, ali i Nogometnog saveza Njemačke koji u Flicku vidi idealnu zamjenu za Joachima Lowa, čovjeka kojem je svojevremeno asistirao.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!